
http://www.quesomanchego.es/index.html
The camouflage soup
(EN)
This is the typical cream soup based on patatoes, carrots and leeks with so nice and appetizing color that every mum tries to hide in it the veggies her kids would never eat. In this case I added some green beans, tomatoes and turnip. The usual croutons it's usually served with are substitited by toasted bread topped with manchego yellow cheese. http://www.quesomanchego.es/ingles/dorigen.htm
Los ingredientes Ingredients
* 2 zanahorias * 2 carrots
* ½ puerro * ½ leek
* 2 tomates * 2 tomatoes
* 5 judias verdes * 5 green beans
* 1 nabo * 1 turnip
* acite de oliva * olive oil
* pimienta negra * pepper
* ½ barra de pan * ½ French bread
* 12 lonchas de queso * 12 slices of
Manchego yellow cheese
* 1 cubito de caldo * 1 chicken
* 12 lonchas de queso * 12 slices of
Manchego yellow cheese
* 1 cubito de caldo * 1 chicken
de pollo ó sal bouillon cube or salt
Paso a paso Step by step
1. Pelar y cortar las 1.Peel off the skins and thickly
verduras en trozos grandes. slice all the vegetables.
En una olla a presión sofreir Fry in a preassure cooker with
las verduras con unpoco de a bit of olive oil for 5 min.
aceite de oliva.
2. Cubrir el sofrito con agua, 2. Cover with water, add the
añadir la pimienta y el cubito pepper and the chicken bouillon de caldo. Cerrar la olla y cube. Close the lid and once
cuando la valvula empiece a the preassure vulve pops up
liberar la presión poner a fuego cook for 10 min at low heat.
lento por un timepo de 10 min.


añadir agua
cover with water
cook 10 min
cocer 10 min
mientras .... meantime ....
añadir la pimienta y el cubito pepper and the chicken bouillon de caldo. Cerrar la olla y cube. Close the lid and once
cuando la valvula empiece a the preassure vulve pops up
liberar la presión poner a fuego cook for 10 min at low heat.
lento por un timepo de 10 min.


añadir agua
cover with water
cook 10 min
cocer 10 min
mientras .... meantime ....
3. Mientras tanto preparar 3. Prepare the toast with yellow
las tosdadas como se muestra cheese as shown on the picture
preparar tostadas
prepare the toast
puree the soup procesar con la batidora
4. Esperar hasta que la olla 4. Wait until the preassure
prepare the toast
puree the soup procesar con la batidora
4. Esperar hasta que la olla 4. Wait until the preassure
a presión pueda abrirse de cooker can be safely opened.
forma segura. Destapar y Once opened puree the soup with
procesar con la batidora a kitchen robot until obtaining
hasta conseguir una textura smooth and creamy texture.suave y cremosa.
5. Sacar las tostadas del 5. Serve hot with a drizzle of
horno y servir la sopa con olive oil, fresh spices and
unos trocitos de jamon, Spanish jam cut onto small
alguna hierba aromtica pieces.
y un chorro de aceite.
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Puesta en la mesa |
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Casi terminada |
Apto para ovo-lacto vegetarianos
Suitable for ovo-lacto vegetarian
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